کد خبر:۹۸۳۱۰۰
طی ۲۴ ساعت گذشته؛

آمار کرونا در ایران| ۶۱ نفر دیگر نیز فوت شدند

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۲۲۸۹ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی و ۶۱ نفر دیگر نیز فوت شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۱ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۵۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۸۱۳ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۷۲۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۹۶۹ هزار و ۵۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۱۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۰ میلیون و ۵۴ هزار و ۷۷۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار